DTV 2.0 - Post your feedback, bugs, kudos here

Super Moderator
User avatar
Posts: 17848
Joined: Thu Jul 22, 2010 4:20 am
Location: babysitting

PostTue Nov 20, 2012 9:03 pm » by The57ironman


Rkobilan wrote:Rather than derailing Spocks thread titled "Mind Away from Body - Astral Projection?" I'd like to know what is being done about not being able to contact members?

What is being done about not being able to search names? Aris84 Pindz as examples are not found.

Messaging is still unavailable member to member when this was pointed out roughly a week ago as an issue.

What are the status' please?

Thanks in advance for your earliest response.

.


.........go to mails(click) ...at the very top center....

below your profile find the ''new message'' button(click)...

..below that is a bar for your friends or type in members name...

below that is the topic bar...(needs a subject entered there)

below that is for your message.....then the submit button at the bottom(click)


:cheers:


.

.
.






..... If you can't be kind, at least have the decency to be vague.......
.

Initiate
Posts: 357
Joined: Sat Mar 06, 2010 4:09 am

PostTue Nov 20, 2012 9:43 pm » by Rkobilan


@57ironman Roger that! and did exactly that as a test send as I referred to. That message is pending a response from Aris84.

Since you've so quickly offered what I typed as a solution and assistance. Without distraction, what are the answers to my questions? What is causing this issue? I figure if Aris 84 responds via mail, then common sense trouble shooting \would tell you that there is a glitch in the software...

I'll update when Aris84 if Aris84 responds.


Here's a question..... Will Aris84 see the message pending upon it's arrival? I see it as 50 50 venture. It took me awhile before I took in the whole page when Ver. 2.0 were launched.

I hope you'll collectively seek, find and resolve this known issue. At the very least from a Quality Assurance / Quality Control (QA/QC).

I'll update should Aris84 respond. Peace

Super Moderator
User avatar
Posts: 17848
Joined: Thu Jul 22, 2010 4:20 am
Location: babysitting

PostWed Nov 21, 2012 1:36 am » by The57ironman


Rkobilan wrote:@57ironman Roger that! and did exactly that as a test send as I referred to. That message is pending a response from Aris84.

Since you've so quickly offered what I typed as a solution and assistance. Without distraction, what are the answers to my questions? What is causing this issue? I figure if Aris 84 responds via mail, then common sense trouble shooting \would tell you that there is a glitch in the software...

I'll update when Aris84 if Aris84 responds.


Here's a question..... Will Aris84 see the message pending upon it's arrival? I see it as 50 50 venture. It took me awhile before I took in the whole page when Ver. 2.0 were launched.

I hope you'll collectively seek, find and resolve this known issue. At the very least from a Quality Assurance / Quality Control (QA/QC).

I'll update should Aris84 respond. Peace

.

......i think you're going to have to wait for a response from Lukas , for answers to your questions...

i don't use the PM's here on the site enough to know/remember exactly what the notifications are...

i seem to remember being surprised before , that the mail tab didn't have a zero in it... :mrgreen:

......so , i would think that the recipient would have to log in to see ''that'' notification..


:cheers:


.
.






..... If you can't be kind, at least have the decency to be vague.......
.

Conspirator
User avatar
Posts: 1411
Joined: Sun Jan 24, 2010 7:17 pm
Location: Wales

PostThu Nov 22, 2012 11:17 pm » by Cwmman


WillEase666 wrote:
Cwmman wrote:What the fuck are you on about ?


Just trying to help. But because you are acting like an ass about it...

Image



Understandable answer and thankyou for trying to help, im sorry i should have left the ` :censored: ` out of the sentance, but this happens,

ironman wrote,

.........go to mails(click) ...at the very top center....

below your profile find the ''new message'' button(click)...


..............and thats as far as it goes for me because it sends me straight to the home page.


anything to do with this ?


u]Your account has not been confirmed.[/u]
You can always count on Americans to do the right thing—
after they’ve tried everything else.
Winston Churchill.

Conspirator
User avatar
Posts: 9676
Joined: Sun May 20, 2012 3:24 pm

PostTue Dec 04, 2012 11:23 am » by *WillEase*


I am trying to post a new thread and keep getting this...

Image

Super Moderator
User avatar
Posts: 18507
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:22 pm
Location: In your grill

PostTue Dec 04, 2012 11:33 am » by Slith


WillEase666 wrote:I am trying to post a new thread and keep getting this...

Image

What topic are you trying to post it under?
Image

Beating the shit out of the spammers......one click at a time

Conspirator
User avatar
Posts: 9676
Joined: Sun May 20, 2012 3:24 pm

PostTue Dec 04, 2012 11:40 am » by *WillEase*


Slith wrote:
WillEase666 wrote:I am trying to post a new thread and keep getting this...

Image

What topic are you trying to post it under?


I've tried both space anomalies and science and technology. Very frustrating... :bang;

Conspirator
User avatar
Posts: 2339
Joined: Mon Apr 16, 2012 9:16 am

PostTue Dec 04, 2012 12:01 pm » by mediasorcery


Must we have the facebook login window dear lucas to get onsite? cant we have an alternative way to logon, if one misses exactly the "x" button it immediately opens a new window with freakbook which disturbs me quite frankly[with respect].
the story of life is quicker than the blink of an eye, the story of love is hello and goodbye, until we meet again my friend.

Initiate
User avatar
Posts: 918
Joined: Fri Apr 20, 2012 10:39 am

PostTue Dec 04, 2012 12:04 pm » by Edgar 2.0


WillEase666 wrote:
Slith wrote:
WillEase666 wrote:I am trying to post a new thread and keep getting this...

Image

What topic are you trying to post it under?


I've tried both space anomalies and science and technology. Very frustrating... :bang;


Under Politics & NWO and World's News and Events too...

EDIT :

It looks like i can reply, but cannot post a new topic.

I'll try Opera and Seamonkey. Perhaps it's FF issue somehow ( :think: )
Image

Conspirator
User avatar
Posts: 9676
Joined: Sun May 20, 2012 3:24 pm

PostTue Dec 04, 2012 12:06 pm » by *WillEase*


mediasorcery wrote:Must we have the facebook login window dear lucas to get onsite? cant we have an alternative way to logon, if one misses exactly the "x" button it immediately opens a new window with freakbook which disturbs me quite frankly[with respect].


You can log in or log in with facebook.

Now, back to my problem...
WillEase666 wrote:I am trying to post a new thread and keep getting this...

Image


@Edgar, I didn't try those...too annoyed to try again.


PreviousNext

  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post
Visit Disclose.tv on Facebook