DTV 2.0 - Post your feedback, bugs, kudos here

Conspirator
User avatar
Posts: 2119
Joined: Mon Aug 02, 2010 9:15 am
Location: Cornwall U.K.

PostSat Aug 24, 2013 5:55 am » by Temps13


I cant seem to update my profile I keep getting the message "the supplied e mail address is already in use"
If I delete the account & open another will it be fixed? Or will it maybe not even let me rejoin because "the supplied e mail is already in use"... :help:
And I cant seem to post up images or videos, embed them..just links..pretty sure its not just me being stupid Is there any tutorial for this anywhere? like for new members or anything? :? :cry: :oops:
Image Image
IRMENSUL13

Initiate
User avatar
Posts: 364
Joined: Wed Jun 23, 2010 8:03 pm
Location: in front of my screen

PostMon Aug 26, 2013 4:00 am » by just_the_flu


when will we see an app for android???

afaik theres one for apple...

just curious...

and is there a donation option ive missed?? (if not there should be :flop: )

:cheers: :hugging:
...you dont know your wearing a leash if you sit by the peg all day...



...some asshole thought of it, some sucker believed it, and look what its done so far...

Super Moderator
Online
User avatar
Posts: 17367
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:22 pm
Location: In your grill

PostMon Aug 26, 2013 4:36 am » by Slith


just_the_flu wrote:
and is there a donation option ive missed??


Yes.

C.O. Slith @ Canadianhockeynut.com. I take pizza and beer in lieu of donations

:cheers:



eheheh :mrgreen:
Image

Inflation is when you pay fifteen dollars for the ten-dollar haircut you used to get for five dollars when you had hair

Sam Ewing

Initiate
User avatar
Posts: 919
Joined: Wed May 06, 2009 12:25 pm
Location: the van allen belt

PostTue Sep 03, 2013 12:37 pm » by Vertigo


ok my problem still exists.
>login
>reply to a post
>write it (and copypasta)
>check if that little gear is there so i know i am truly logged in
>submit...
>"CLICK HERE FOR LOGIN OR REGISTER"
>i click login or register
>redirected to dtv mainpage... says [logout vertigo] so i am logged in
>try to go back, no chance
>have to manually log out again
>have to manually log in again
>have to find thread again
>thank god for copypasta
>submit.....and it works

thats how i post, its pretty messed up, so my question is, is there any time limitation as to how long i can be in this "reply" window? whats wrong? whats my mistake?

Writer
User avatar
Posts: 27
Joined: Wed Sep 26, 2007 7:11 am

PostTue Sep 10, 2013 7:45 pm » by Fliegezeug


Hi!

_________________________________________________________________________________________
|||||||||||||||||||||||||| BUG Report: ||||||||||||||||||||||||||
Target = Set of video links at the top of the main page of DTV site.
Malfunction = When the arrows ( << or >>) are pressed, an animated icon of "loading" is shown but nothing is loaded and the space for video links is left empty.
Browsers = Google Chrome, Firefox, Opera, MSIE 8 and Safari.
OS = WIndows XP Professional Edition (SP3)
_________________________________________________________________________________________

Don't hurry about that, once the worse cases have precedence.
(like the Forum's avatar image that is lost mysteriously all the time)

Thank you for the great job you are doing.

Conspirator
User avatar
Posts: 2574
Joined: Thu Jan 28, 2010 10:50 pm
Location: 2 Thirds Down The Bottle

PostSun Sep 29, 2013 2:39 pm » by Toxic32


Not a big problem but it maybe symptomatic to an underlying problem or not. When I login then open up the forum location no problem. But if I then go to and open up then new videos option to check out the videos on the front page I'm asked to login. If I then move back to the forum I'm still logged in?
I question everything. I don't believe anything I'm told or anything I see. Prove it, or fuck off. And that's not me I see in the mirror in the morning.

Super Moderator
Online
User avatar
Posts: 17367
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:22 pm
Location: In your grill

PostSun Sep 29, 2013 2:59 pm » by Slith


Toxic32 wrote:Not a big problem but it maybe symptomatic to an underlying problem or not. When I login then open up the forum location no problem. But if I then go to and open up then new videos option to check out the videos on the front page I'm asked to login. If I then move back to the forum I'm still logged in?


I've had the same issue. I'm automatically logged in. I don't know why, but when I go to the vid section I'm asked to log in again. It works after I do that. :headscratch:
Image

Inflation is when you pay fifteen dollars for the ten-dollar haircut you used to get for five dollars when you had hair

Sam Ewing

Super Moderator
User avatar
Posts: 16580
Joined: Thu Jul 22, 2010 4:20 am
Location: ...between a rock and a hard place...

PostSun Sep 29, 2013 5:07 pm » by The57ironman


Slith wrote:
Toxic32 wrote:Not a big problem but it maybe symptomatic to an underlying problem or not. When I login then open up the forum location no problem. But if I then go to and open up then new videos option to check out the videos on the front page I'm asked to login. If I then move back to the forum I'm still logged in?


I've had the same issue. I'm automatically logged in. I don't know why, but when I go to the vid section I'm asked to log in again. It works after I do that. :headscratch:

.

....same... :owned:


.
.


...i'm a recovering vegetarian......Image

.

Conspirator
User avatar
Posts: 4165
Joined: Thu Nov 05, 2009 6:11 am
Location: Earth

PostTue Oct 29, 2013 12:35 am » by Shaggietrip


Was not sure if a chat bug belongs here or not. Mods may move if they find proper place for this. There is account question along with this so?


I can not log into chat. Did not try Sunday but Sat evening I had prbs. I can get into forums just fine. I have tried to [for chat]direct login...nothing. I have tried re-boot,login from main page,from forums ect. It tries then takes me to login pop up. I tried that also several times. So I decided to go to account settings. I just get a nothing to see here msg. Is this right? Should I not be able to change account settings?

Could this be flash issue? Or could it just be?


Just a heads up.
ImageImage[img]

Remember when a Harp was a good thing.

Super Moderator
User avatar
Posts: 16580
Joined: Thu Jul 22, 2010 4:20 am
Location: ...between a rock and a hard place...

PostTue Oct 29, 2013 12:41 am » by The57ironman


Shaggietrip wrote:Was not sure if a chat bug belongs here or not. Mods may move if they find proper place for this. There is account question along with this so?


I can not log into chat. Did not try Sunday but Sat evening I had prbs. I can get into forums just fine. I have tried to [for chat]direct login...nothing. I have tried re-boot,login from main page,from forums ect. It tries then takes me to login pop up. I tried that also several times. So I decided to go to account settings. I just get a nothing to see here msg. Is this right? Should I not be able to change account settings?

Could this be flash issue? Or could it just be?


Just a heads up.

.

..hmm...logging out and logging back in doesn't work..?



...try this...Image

:lol:

hope it gets sorted


:cheers:

.
.


...i'm a recovering vegetarian......Image

.


PreviousNext

  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post
Visit Disclose.tv on Facebook